GMG Colorproof
ISO Certificeret prøvetrykssystem

For at imødekomme strenge krav til ønsket farvegengivelse på det endelige tryk, har vi eget 24” iso-certificeret prøvetrykssystem. Med et prøvetryk fra Flip Visuals er intet overladt til tilfældigheder. Selvom skærme med indbygget grafikkort og kalibreringsmuligheder kan komme rigtig tæt på, er et prøvetryk stadig mere korrekt, nemmere at have med til trykstart og altid pengene værd.

Som led i vores proceskontrol til trykte medier bruger vi GMG ColorProof, branchens absolut bedste og mest omfattende prøvetrykssystem. Vi simulerer henholdsvis avistryk og almindelig offset produktion efter ISO-standarden. Har du opgaver hvor prøvetrykket i en større produktion skal styres ind efter en speciel trykmaskine, og vil have Flip Visuals til at varetage eller assistere med billedbehandling/processkontrollen i reproduktionen kan vi også klare det.

Vores prøvetryk er altid vedhæftet en ”Ugra/Fogra Mediawedge”-farvekile, der måles igennem og verificeres med GMG ProofControl. Hermed er du som kunde sikret, at printet overholder de parametre, der skal til for at der er tale om et prøvetryk, og at printet kan bruges som colortarget for trykkeriet. Som dokumentation for korrekt gengivne farver og at den givne iso-standard er overholdt påklistres det enkelte prøvetryk en label med de nævnte data.

 Kontakt os  for en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.