Foto- og Billedebehandling
Et billede siger mere end tusinde ord

Flip Visuals er blandt eliten af professionelle leverandører på billede- og printmarkedet.

Flip Visuals har eget fotostudio, hvor vi løser mange forskelligartede fotoopgaver, som eksempelvis portrætfoto, packshots, foto af mad til kogebøger m.m. Vi har også mobilt fotostudie til opgaver hvor det budgetmæssigt eller enhedsbestemt set er mere lukrativt for kunden, at opgaven løses ”on location”.

Billedmanipulering og tilføjelse af ekstra effekter, der bidrager til det ønskede budskab og historie til dine billeder, er en fast del af vores hverdag. Om det er billeder, vi selv har fotograferet, eller tredjepartsmateriale du som grafiker eller bureau skal have lavet men ikke selv har tid/kompetence til, så hjælper vi dig.

På billedbehandlersiden skiller vi os specielt ud med know-how og ekspertise rettet mod reklame, web og tryksagsindustrien. Vi er specialister i RGB/CMYK-farverum, farvekonvertering og tilpasning af disse til forskellige medier/papirtyper, og vi får altid det bedste ud af din reproduktion.

Som led i vores proceskontrol til trykte medier bruger vi GMG ColorProof, branchens absolut bedste og mest omfattende prøvetrykssystem. Vi simulerer henholdsvis avistryk og almindelig offset produktion efter ISO-standarden. Har du opgaver, hvor prøvetrykket i en større produktion skal styres ind efter en speciel trykmaskine, og vil have Flip Visuals til at varetage eller assistere med billedbehandling/processkontrollen i reproduktionen, kan vi også klare det.

 Kontakt os  for en uforpligtende snak om dine behov, og hvordan vi bedst kan hjælpe dig.